Fashion Group E-shop

Со секоја нарачка над 12.000 мкд, добивате купон код за попуст при следното купување.

02/3248194

PARFOIS

ЕСЕН ЗИМА 2018

ОЧИЛА ЗА СОНЦЕ

890,00 ден.

Боја

158975_SVU

Оквир: 100%Бакар / Леќи: 100%Поликарбонат / Рачки: 80%Бакар, 20%Поликарбонат

Може да ви се допаѓа

ОЧИЛА ЗА СОНЦЕ

PARFOIS

ОЧИЛА ЗА СОНЦЕ

PARFOIS

ОЧИЛА ЗА СОНЦЕ

PARFOIS

ОЧИЛА ЗА СОНЦЕ

PARFOIS

ОЧИЛА ЗА СОНЦЕ

PARFOIS