Fashion Group E-shop
02/60 90 371

PARFOIS

ПРОЛЕТ ЛЕТО 2019

ДОДАТОК ЗА КОСА

490,00 ден.

Боја

165391_MMU

80%Железо, 20%ТермопластиченПолиуретан

Може да ви се допаѓа

ДОДАТОК ЗА КОСА

PARFOIS

ДОДАТОК ЗА КОСА

PARFOIS

ДОДАТОК ЗА КОСА

PARFOIS

ДОДАТОК ЗА КОСА

PARFOIS