Fashion Group E-shop
02/60 90 371

PARFOIS

ЕСЕН ЗИМА 2019

ФУСТАН

2990 ,00 ден.

Боја

168238_ECM-

100%Вискоза

Може да ви се допаѓа

ФУСТАН

PARFOIS

ФУСТАН

PARFOIS

ФУСТАН

PARFOIS

ФУСТАН

PARFOIS