Fashion Group E-shop
02/60 90 371

LEVIS

ПРОЛЕТ ЛЕТО 2019

ФАРМЕРКИ

7190,00 ден 5033,00 ден.

Боја

17780-0052

85% Памук 9% Еластомултиестер 6% Еластин

Може да ви се допаѓа

ФАРМЕРКИ

LEVIS

ФАРМЕРКИ

LEVIS

ФАРМЕРКИ

LEVIS

ФАРМЕРКИ

LEVIS