Fashion Group E-shop
02/60 90 371

LEVIS

ПРОЛЕТ ЛЕТО 2019

712 SLIM FIT

6490,00 ден. 5192,00 ден.

Боја

18884-0148

84% Памук 14% Полиестер 2% Еластин

Може да ви се допаѓа

712 SLIM FIT

LEVIS

712 SLIM FIT

LEVIS

712 SLIM FIT

LEVIS

712 SLIM FIT

LEVIS