Fashion Group E-shop
02/3248194

DESIGUAL

ЕСЕН ЗИМА 2018

РЕМЕН

2190,00 ден.

Боја

18WARP16-4000

100% Полиуретан

Може да ви се допаѓа

РЕМЕН

DESIGUAL

РЕМЕН

DESIGUAL

РЕМЕН

DESIGUAL

РЕМЕН

DESIGUAL