Fashion Group E-shop
02/3248194

DESIGUAL

ЕСЕН ЗИМА 2018

МАРАМА

3690,00 ден.

Боја

18WAWW05-2000

100% Акрил

Може да ви се допаѓа

МАРАМА

DESIGUAL

МАРАМА

DESIGUAL

МАРАМА

DESIGUAL

МАРАМА

DESIGUAL