Fashion Group E-shop
02/3248194

DESIGUAL

ЕСЕН ЗИМА 2018

ЧАНТА

6090,00 ден.

Боја

18WAXF19-2000

70% Памук 28% Полиестер 2% еластине

Може да ви се допаѓа

ЧАНТА

DESIGUAL

ЧАНТА

DESIGUAL

ЧАНТА

DESIGUAL

ЧАНТА

DESIGUAL

ЧАНТА

DESIGUAL