Fashion Group E-shop
02/3248194

DESIGUAL

ЕСЕН ЗИМА 2018

РАНЕЦ

4890,00 ден.

Боја

18WAXFAC-4002

100% полиамид

Може да ви се допаѓа

РАНЕЦ

DESIGUAL