Fashion Group E-shop
02/3248194

DESIGUAL

ЕСЕН ЗИМА 2018

ЧАНТА

4890,00 ден.

Боја

18WAXFBP-6029

100% Полиестер

Може да ви се допаѓа

ЧАНТА

DESIGUAL

ЧАНТА

DESIGUAL

ЧАНТА

DESIGUAL

ЧАНТА

DESIGUAL