Fashion Group E-shop
02/3248194

DESIGUAL

ЕСЕН ЗИМА 2018

ЧАНТА

6090,00 ден.

Боја

18WAXP01-5000

100% Полиуретан

Може да ви се допаѓа

ЧАНТА

DESIGUAL

ЧАНТА

DESIGUAL

ЧАНТА

DESIGUAL

ЧАНТА

DESIGUAL