Fashion Group E-shop
02/3248194

DESIGUAL

ЕСЕН ЗИМА 2018

ЧАНТА

4890,00 ден.

Боја

18WAXP16-3000

100% Полиуретан

Може да ви се допаѓа

ЧАНТА

DESIGUAL

ЧАНТА

DESIGUAL

ЧАНТА

DESIGUAL

ЧАНТА

DESIGUAL

ЧАНТА

DESIGUAL