Fashion Group E-shop
02/60 90 371

DESIGUAL

ЕСЕН ЗИМА 2018

ЧАНТА

4890,00 ден. 3390,00 ден.

Боја

18WAXPAE-3016

100% Полиуретан

Може да ви се допаѓа

ЧАНТА

DESIGUAL

ЧАНТА

DESIGUAL

ЧАНТА

DESIGUAL

ЧАНТА

DESIGUAL