Fashion Group E-shop
02/60 90 371

DESIGUAL

ЕСЕН ЗИМА 2018

ПАРИЧНИК

4190,00 ден. 2490,00 ден.

Боја

18WAYO01-3122

100% Полиуретан

Може да ви се допаѓа

ПАРИЧНИК

DESIGUAL

ПАРИЧНИК

DESIGUAL

ПАРИЧНИК

DESIGUAL

ПАРИЧНИК

DESIGUAL

ПАРИЧНИК

DESIGUAL