Fashion Group E-shop
02/60 90 371

DESIGUAL

ЕСЕН ЗИМА 2018

ПАРИЧНИК

3690,00 ден. 2190,00 ден.

Боја

18WAYP23-4092

100% Полиуретан

Може да ви се допаѓа

ПАРИЧНИК

DESIGUAL

ПАРИЧНИК

DESIGUAL

ПАРИЧНИК

DESIGUAL

ПАРИЧНИК

DESIGUAL

ПАРИЧНИК

DESIGUAL