Fashion Group E-shop
02/60 90 371

DESIGUAL

ЕСЕН ЗИМА 2018

КАПУТ

15390,00 ден. 9190,00 ден.

Боја

18WWEWA3-5001

81% Полиестер 10% акрил 5% акрил 4% Памук

Може да ви се допаѓа

КАПУТ

DESIGUAL

КАПУТ

DESIGUAL

КАПУТ

DESIGUAL