Fashion Group E-shop
02/60 90 371

DESIGUAL

ЕСЕН ЗИМА 2018

ЗДОЛНИШТЕ

4190,00 ден. 2490,00 ден.

Боја

18WWFK07-2000

40% Полиестер 30% Вискоза 18% Памук 10% полиамид

Може да ви се допаѓа

ЗДОЛНИШТЕ

DESIGUAL

ЗДОЛНИШТЕ

DESIGUAL

ЗДОЛНИШТЕ

DESIGUAL

ЗДОЛНИШТЕ

DESIGUAL