Fashion Group E-shop
02/60 90 371

DESIGUAL

ЕСЕН ЗИМА 2018

ЗДОЛНИШТЕ

6690,00 ден. 3990,00 ден.

Боја

18WWFW15-2000

100% Полиестер

Може да ви се допаѓа

ЗДОЛНИШТЕ

DESIGUAL

ЗДОЛНИШТЕ

DESIGUAL

ЗДОЛНИШТЕ

DESIGUAL

ЗДОЛНИШТЕ

DESIGUAL