Fashion Group E-shop
02/60 90 371

DESIGUAL

ЕСЕН ЗИМА 2018

ФУСТАН

5490,00 ден. 3290,00 ден.

Боја

18WWVKA7-2000

95% Вискоза 5% еластине

Може да ви се допаѓа

ФУСТАН

DESIGUAL

ФУСТАН

DESIGUAL

ФУСТАН

DESIGUAL

ФУСТАН

DESIGUAL

ФУСТАН

DESIGUAL