Fashion Group E-shop
02/60 90 371

DESIGUAL

ЕСЕН ЗИМА 2018

ФУСТАН

6090,00 ден. 3690,00 ден.

Боја

18WWVW09-2000

99% Полиестер 1% еластине

Може да ви се допаѓа

ФУСТАН

DESIGUAL

ФУСТАН

DESIGUAL

ФУСТАН

DESIGUAL

ФУСТАН

DESIGUAL