Fashion Group E-shop
02/60 90 371

DESIGUAL

ЕСЕН ЗИМА 2018

ФУСТАН

7290,00 ден. 4390,00 ден.

Боја

18WWVW30-2000

100% Вискоза

Може да ви се допаѓа

ФУСТАН

DESIGUAL

ФУСТАН

DESIGUAL