Fashion Group E-shop
02/60 90 371

DESIGUAL

ЕСЕН ЗИМА 2018

ФУСТАН

11090,00 ден. 6690,00 ден.

Боја

18WWVW45-2000

70% Полиестер 30% Полиуретан

Може да ви се допаѓа

ФУСТАН

DESIGUAL

ФУСТАН

DESIGUAL

ФУСТАН

DESIGUAL

ФУСТАН

DESIGUAL