Fashion Group E-shop
02/60 90 371

LEVIS

ПРОЛЕТ ЛЕТО 2019

ДУКСЕР

4590,00 ден.

Боја

19491-0043

90% Памук 10% Полиестер

Може да ви се допаѓа

ДУКСЕР

LEVIS

ДУКСЕР

LEVIS

ДУКСЕР

LEVIS

ДУКСЕР

LEVIS

ДУКСЕР

LEVIS