Fashion Group E-shop
02/60 90 371

DESIGUAL

ПРОЛЕТ ЛЕТО 2019

ЧАНТА

4190,00 ден 2890,00 ден.

Боја

19SAXPB1-2000

Може да ви се допаѓа

ЧАНТА

DESIGUAL

ЧАНТА

DESIGUAL

ЧАНТА

DESIGUAL

ЧАНТА

DESIGUAL

ЧАНТА

DESIGUAL