Fashion Group E-shop
02/60 90 371

DESIGUAL

ПРОЛЕТ ЛЕТО 2019

ЧАНТА

6090,00 ден. 4872,00 ден.

Боја

19SAXPBJ-2000

82% Полиуретан 18% Полиуретан

Може да ви се допаѓа

ЧАНТА

DESIGUAL

ЧАНТА

DESIGUAL

ЧАНТА

DESIGUAL