Fashion Group E-shop
02/60 90 371

DESIGUAL

ПРОЛЕТ ЛЕТО 2019

РАНЕЦ

4890,00 ден.

Боја

19SAXPBQ-6008

Може да ви се допаѓа

РАНЕЦ

DESIGUAL

РАНЕЦ

DESIGUAL

РАНЕЦ

DESIGUAL

РАНЕЦ

DESIGUAL