Fashion Group E-shop
02/60 90 371

DESIGUAL

ПРОЛЕТ ЛЕТО 2019

ЧАНТА

4890,00 ден 2390,00 ден.

Боја

19SAXPC9-2000

Може да ви се допаѓа

ЧАНТА

DESIGUAL

ЧАНТА

DESIGUAL

ЧАНТА

DESIGUAL

ЧАНТА

DESIGUAL

ЧАНТА

DESIGUAL