Fashion Group E-shop
02/60 90 371

DESIGUAL

ПРОЛЕТ ЛЕТО 2019

ЧАНТА

3590,00 ден. 2872,00 ден.

Боја

19SAXPFQ-2012

Може да ви се допаѓа

ЧАНТА

DESIGUAL

ЧАНТА

DESIGUAL

ЧАНТА

DESIGUAL

ЧАНТА

DESIGUAL

ЧАНТА

DESIGUAL