Fashion Group E-shop
02/60 90 371

LEVIS

ПРОЛЕТ ЛЕТО 2019

ПАРИЧНИК

3190,00 ден. 2552,00 ден.

Боја

222539-29

100% Кожа

Може да ви се допаѓа

ПАРИЧНИК

LEVIS

ПАРИЧНИК

LEVIS

ПАРИЧНИК

LEVIS

ПАРИЧНИК

LEVIS

ПАРИЧНИК

LEVIS