Fashion Group E-shop
02/60 90 371

LEVIS

ЕСЕН ЗИМА 2018

ЈАКНА

18190,00 ден. 9095,00 ден.

Боја

27673-0006

100% полиестер

Може да ви се допаѓа

ЈАКНА

LEVIS

ЈАКНА

LEVIS

ЈАКНА

LEVIS

ЈАКНА

LEVIS

ЈАКНА

LEVIS