Fashion Group E-shop
02/60 90 371

LEVIS

ПРОЛЕТ ЛЕТО 2019

501 SKINNY FIT

7190,00 ден. 5752,00 ден.

Боја

29502-0077

99% Памук 1% Еластин

Може да ви се допаѓа

501 SKINNY FIT

LEVIS

501 SKINNY FIT

LEVIS

501 SKINNY FIT

LEVIS

501 SKINNY FIT

LEVIS