Fashion Group E-shop
02/60 90 371

MANGO

ЕСЕН ЗИМА 2018

ЗДОЛНИШТЕ

1490,00 ден. 890,00 ден.

Боја

31043781-92

71%Козја кожа26%Вискоза3%Еластин

Може да ви се допаѓа

ЗДОЛНИШТЕ

MANGO

ЗДОЛНИШТЕ

MANGO

ЗДОЛНИШТЕ

MANGO

ЗДОЛНИШТЕ

MANGO

ЗДОЛНИШТЕ

MANGO