Fashion Group E-shop
02/60 90 371

MANGO

ЕСЕН ЗИМА 2018

ЗДОЛНИШТЕ

1990,00 ден. 1490,00 ден.

Боја

33015015-99

70%Козја кожа28%Вискоза2%Еластин

Може да ви се допаѓа

ЗДОЛНИШТЕ

MANGO

ЗДОЛНИШТЕ

MANGO

ЗДОЛНИШТЕ

MANGO

ЗДОЛНИШТЕ

MANGO

ЗДОЛНИШТЕ

MANGO