Fashion Group E-shop
02/3248194

MANGO

ЕСЕН ЗИМА 2018

ЏЕМПЕР

2490,00 ден.

Боја

33025728-40

55%Акрил30%Полиамид15%Мохер

Може да ви се допаѓа

ЏЕМПЕР

MANGO

ЏЕМПЕР

MANGO

ЏЕМПЕР

MANGO

ЏЕМПЕР

MANGO

ЏЕМПЕР

MANGO