Fashion Group E-shop
02/60 90 371

MANGO

ЕСЕН ЗИМА 2018

ПАТИКИ

1990,00 ден. 1290,00 ден.

Боја

33050671-01

100%Полиуретан

Може да ви се допаѓа

ПАТИКИ

MANGO

ПАТИКИ

MANGO

ПАТИКИ

MANGO