Fashion Group E-shop
02/60 90 371

WOMEN'SECRET

ПРОЛЕТ ЛЕТО 2019

ГРАДНИК Б

1499,00 ден. 1049,00 ден.

Боја

3545180-03

81% Полиамид 19% Еластин

Може да ви се допаѓа

ГРАДНИК Б

WOMEN SECRET

ГРАДНИК Б

WOMEN SECRET

ГРАДНИК Б

WOMEN SECRET

ГРАДНИК Б

WOMEN SECRET

ГРАДНИК Б

WOMEN SECRET