Fashion Group E-shop
02/60 90 371

WOMEN'SECRET

ПРОЛЕТ ЛЕТО 2019

ГРАДНИК Б

1799,00 ден 999,00 ден.

Боја

4025644-74

86% Полиамид 14% Еластин

Може да ви се допаѓа

ГРАДНИК Б

WOMEN SECRET

ГРАДНИК Б

WOMEN SECRET

ГРАДНИК Б

WOMEN SECRET

ГРАДНИК Б

WOMEN SECRET

ГРАДНИК Б

WOMEN SECRET