Fashion Group E-shop
02/60 90 371

MANGO

ПРОЛЕТ ЛЕТО 2019

ПАЛТО

4990,00 ден. 3992,00 ден.

Боја

41095760-74

70%Модал30%Полиестер

Може да ви се допаѓа

ПАЛТО

MANGO

ПАЛТО

MANGO

ПАЛТО

MANGO

ПАЛТО

MANGO

ПАЛТО

MANGO