Fashion Group E-shop
02/60 90 371

MANGO

ПРОЛЕТ ЛЕТО 2019

ВИСОКИ ЧИЗМИ

6490,00 ден. 5192,00 ден.

Боја

43060602-36

100%Козја кожа

Може да ви се допаѓа

ВИСОКИ ЧИЗМИ

MANGO