Fashion Group E-shop
02/60 90 371

MANGO

ПРОЛЕТ ЛЕТО 2019

ПАТИКИ

2990,00 ден 1490,00 ден.

Боја

43075771-02

55%Полиуретан45%Полиестер

Може да ви се допаѓа

ПАТИКИ

MANGO

ПАТИКИ

MANGO

ПАТИКИ

MANGO

ПАТИКИ

MANGO