Fashion Group E-shop
02/60 90 371

MANGO

ПРОЛЕТ ЛЕТО 2019

ЧАНТА

2990,00 ден. 2392,00 ден.

Боја

43085788-08

100%Природни бамбусни влакна

Може да ви се допаѓа

ЧАНТА

MANGO

ЧАНТА

MANGO

ЧАНТА

MANGO

ЧАНТА

MANGO

ЧАНТА

MANGO