Fashion Group E-shop
02/60 90 371

MANGO

ПРОЛЕТ ЛЕТО 2019

ФУСТАН

2990,00 ден. 2392,00 ден.

Боја

43090613-06

48%Вискоза30%Полиестер22%Полиамид

Може да ви се допаѓа

ФУСТАН

MANGO

ФУСТАН

MANGO

ФУСТАН

MANGO

ФУСТАН

MANGO

ФУСТАН

MANGO