Fashion Group E-shop
02/60 90 371

MANGO

ПРОЛЕТ ЛЕТО 2019

ЧАНТА

1490,00 ден 990,00 ден.

Боја

43980835-78

100%Полиуретан

Може да ви се допаѓа

ЧАНТА

MANGO

ЧАНТА

MANGO

ЧАНТА

MANGO

ЧАНТА

MANGO

ЧАНТА

MANGO