Fashion Group E-shop
02/60 90 371

LEVIS

ЕСЕН ЗИМА 2018

ЈАКНА

6490,00 ден. 3245,00 ден.

Боја

56574-0001

57% полиамид / 43% памук

Може да ви се допаѓа

ЈАКНА

LEVIS

ЈАКНА

LEVIS

ЈАКНА

LEVIS

ЈАКНА

LEVIS

ЈАКНА

LEVIS