Fashion Group E-shop
02/60 90 371

LEVIS

ПРОЛЕТ ЛЕТО 2019

ДУКСЕР

4590,00 ден. 3672,00 ден.

Боја

56629-0001

90% Памук 10% Полиестер Batwing

Може да ви се допаѓа

ДУКСЕР

LEVIS

ДУКСЕР

LEVIS

ДУКСЕР

LEVIS

ДУКСЕР

LEVIS

ДУКСЕР

LEVIS