Fashion Group E-shop
02/60 90 371

LEVIS

ПРОЛЕТ ЛЕТО 2019

ФУСТАН

3290,00 ден.

Боја

58919-0002

100% Памук

Може да ви се допаѓа

ФУСТАН

LEVIS

ФУСТАН

LEVIS

ФУСТАН

LEVIS

ФУСТАН

LEVIS

ФУСТАН

LEVIS