Fashion Group E-shop
02/60 90 371

LEVIS

ПРОЛЕТ ЛЕТО 2019

КОШУЛА

5290,00 ден. 4232,00 ден.

Боја

65816-0300

99% Памук 1% Еластин

Може да ви се допаѓа

КОШУЛА

LEVIS

КОШУЛА

LEVIS

КОШУЛА

LEVIS

КОШУЛА

LEVIS

КОШУЛА

LEVIS