Fashion Group E-shop
02/3248194

INUIKII

ЕСЕН ЗИМА 2018

ЧИЗМИ

14690,00 ден. 12487,00 ден.

Боја

70203-BEIGE

100%Кожа

Може да ви се допаѓа

ЧИЗМИ

INUIKII

ЧИЗМИ

INUIKII

ЧИЗМИ

INUIKII

ЧИЗМИ

INUIKII

ЧИЗМИ

INUIKII