Fashion Group E-shop
02/60 90 371

LEVIS

ЕСЕН ЗИМА 2018

ЈАКНА

7090,00 ден. 4963,00 ден.

Боја

72334-0306

100% Памук

Може да ви се допаѓа

ЈАКНА

LEVIS

ЈАКНА

LEVIS

ЈАКНА

LEVIS

ЈАКНА

LEVIS

ЈАКНА

LEVIS