Fashion Group E-shop
02/60 90 371

LEVIS

ПРОЛЕТ ЛЕТО 2019

ЈАКНА

7190,00 ден.

Боја

72334-0351

76% Памук 24% Лиоцел

Може да ви се допаѓа

ЈАКНА

LEVIS

ЈАКНА

LEVIS

ЈАКНА

LEVIS

ЈАКНА

LEVIS

ЈАКНА

LEVIS